Monday, 18 November 2013

Puas dapat membebel...

Assalamualaikum...

Korang..korang...korang...
weh aku ingat lagi la emel dengan  password blog aku..
korang ingat aku lupa ke...?
memang la korang tengok aku x update kan...
tapi so sorry sangat..masa xmencukupi..
xbaik cakap macam 2.. Allah dah beri 24 sehari masa untuk kita..
kite je xpandai manage kan..
jangan tiru mcm aku hokey..
hari ni aku curi masa aku nk hapdate entry kat blog shomel aku ni..
disebab kan clinic aku habis awal boleh la aku berkongsi masa dengan korang..
walaupun sekejap cukup lah untuk aku melepaskan gian aku menaip papan kekunci ni..
aku boleh update bila aku dekat opis..kalau diikutkan boleh je aku nk update kat fon..ntah aku xtahu kenapa emel terclash...malas aku nk pikir..

Aku rindu nk bercerita aku rindu nk meluahkan perasan..
ko ingat bila dah berkerja ni best ke..?
memang la income masuk tiap2 bulan..
penatnye 2...waduh2..
lagi2 ko dalam medical line..
walau aku bukan sepenuhnya dalam medical line..
stress woo...
lagi2 mana ko nk berhadapan dengan doktor yang macam2 perangai, patient yg macam2 kerenah, kawan kerja yg macam2 pael..semua ko kene hadap taw...

Dah nama ko  kerja kan..nak xnak ko kene hadapinya..
semua benda ko kene..
even xdapat nk puaskan hati semua orang...
mana boleh..ko pun manusia jugak..
tp berikan komitmen ko sehabis baik..
selebihnya..pandai2 orang menilai ko..
habis pasal kerja..
puas dapat membebel ngan ko...
#xpasal..

Meh cerita hal peribadi pulak..
kemain lagi ko kat...
wehhhhh....
pejam celik...pejam celik..
dah setahun lebih aku kat sini (Bangi)
dan aku rasa aku akan terus-terusan menjadi orang sini..
plan seterusnya..entahnya...
aku sebenarnya malas nk fikir untuk cari kerja lain..
mungkin dah ok kot kat sini (UPM)
tapi ko tahu la kan...
dok kat bandar ni kos hidup tinggi..
tapi aku berangan nk ada rumah sendiri bagai..
Semoga Allah memberi jalan dan permudahkan niat tulus aku...


OK saya diam..hikhik




















Pictures of Beautiful Islands