Wednesday, 30 January 2013

Doakan Cik Ayiesha

Assalamulaikum..

Esok 30 januari 2013 khamis bersamaan 18 rabiulawal..
hari yang paling penting dalam hidup aku..
ianya juga penentu masa depan aku..
segala-galanya bermula dengan esok..
titik-titik permulaan hidup aku..
Ya Allah permudahkan aku esok hari..
Lancar kan segala urusan hambamu ini..
Permudakan lidahku berkata-kata.
agar mereka faham perkataaanku..
berikan rezeki itu kepada ku..
sekiranya rezeki aku masih diatas
Kau turun kan la..
Jika rezeki aku masih didalam keluarkan la..
dan Jika rezekiku masih juah maka dekatkan..
Aku mohon kepada Mu Ya Allah...

*temuduga Jururawat Gred U29 di Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM...

Tuesday, 22 January 2013

Segmen : Jadikan follower overload

http://3.bp.blogspot.com/-l16xJ-S_1Sk/UPyMb9JYKxI/AAAAAAAACEw/aMbYM2uYWfY/s1600/banner.PNG 

Moh le ramai-ramai join segmen ni
senang dan simple
memang aku join laju-laju pecut 100 meter..


Thursday, 17 January 2013

"Segmen: Up-kan follower 2013 by FiQa Nsz"

 

Dikala banyak masa terluang..apa kata kita join segmen adik manis kita ni..


Tag : DIA 

Already applied..

Assalamualaikum..

Bukan aku je kan..korang pun sama kan..
jangan buat-buat xtahu eah..minggu depan cutikan?
sesiapa yang ambil straight  cuti dari 24 januari sampai la 28 januari..kemain ko kan.
memandangkan 24 cuti maulidur rasul dan 27 pulak thaipusam ganti pada 28..alang-alang amek la cuti 25..jadi la cuti keseluruhan ko 5 hari..suke sangat kan cuti...
aku??...ape lagi isi la borang cuti...

tunggu jela keputusannya...

dapat xdapat cuti jugak
sebab tiket dah pun book..

*serupe aku xyah mohon sebab dah tentu-tentu aku cuti jugak hari 2..
 procedure tetap procedure seh.....



****** kau memang suka over kan ayiesha.....

happy birthday to her!!




Assalamualaikum..

16 january 2013....
happy birthday to my dear cousin,
nothing special is just that I am giving to you is only capable but sincerely from my heart...







Photo: Pagi2 dah dapat kejutan dari kawan gadoh.. Thnks my ucuk2 Cik Ayiesha Sani syg lebih ni.. Ptg ni belanja aku pulak ye.. Heeee



* gambar yang bawah-bawah ni semuanya gimik.. hantar surat la konon..macam P & C je..dalam die Suprise!!!





 cik tima dan cik ayiesha


 jom kenali dia:- BiLe shaYe BerBiCara

Monday, 14 January 2013

Lagi...I Love you...



Assalamualaikum..

Hanya sekadar perkongsian antara aku dan korang..

Aku menolak jodoh?
Aku menolak cinta?

Maafkan aku kerana menolak sekali lagi cinta yang datang untuk aku..aku menolak kerana aku ada alasan aku sendiri. Bukan aku sengaja hancurkan hati orang, tetapi aku belum yakin untuk beri komitmen untuk bercinta dan alam seterusnya..banyak lagi yang perlu aku fikirkan.Aku xmahu bila aku beri harapan pada seseorang aku xboleh nak teruskan ape yang aku ingini dalam hidup aku..banyak perkara aku perlu fikir selain dari percintaan..

Ade aku kisah orang nak cakap aku sampai sekarang belum berteman?..diorang ke yang bagi aku makan..
bagi aku pasangan hidup 2 akan datang bila kita sendiri dah bersedia. dan ternyata aku belum bersedia untuk semua itu.

Hati dan perasaan aku masih belum untuk terima sesiapa.. sebab aku tiade rasa sayang untuk sesiapa..aku belum ade rasa nak beri rasa cinta aku untuk orang.. a.k.a aku belum jumpa orang yang aku rasa layak untuk menjaga aku kelak.. maafkan aku kerana menolak kau..cari la yang lebih terbaik dari aku..



Wednesday, 9 January 2013

Dua.Ribu.Tiga.Belas

Assalamualaikum

1. Perancangan yang baik
2. Jadual yang sistematik
3. Buang jauh-jauh sikap suka bertangguh
4. Komunikasi yang baik dan bijak
5. Fahamkan sebaiknya
6. Tenangkan Otak untuk terima setiap benda baru
7. Dapat gaji! (out from the list)

kate nak jadi pekerja yang terbaik kan...sila kan la follow setiap ni ye aisyah..






Pictures of Beautiful Islands