Wednesday, 30 May 2012

happy nurses & ribbon week

Assalamualaikum
walaupun agak lambat  untuk 
tajuk entry kali ni 
xpe la kan..asalkan masih lagi dibulan ini.
kalau korang rasa tak boring boleh la tengok gambar-gambar ni
sambutan nurses day & ribbon week 
yang berlangsung 2 hari
at Nilai University College..


cik missy ayiesha

cik kema..n yg lain xingt...sorry!

talk that day...serius xbosan!

with our lecturer

maraton

bila camera kt depan..kne alert!..hehe


korang kurus pon selindung blkg pokok jgk...bg can kt aku ek!!..ok sye tembam!

team Red!

bobo n tepung dia

kami kekal sahabat!

npe aku xdiri time ni??

team ulik mayang...mantap!

model pakaian dr bahan tbuang..nice!

bye..nk blik dah..

Bye jgk nilai...dr tarikh ni...another 2 week kitorg bgelar student!

Monday, 28 May 2012

Aku Ada,Kau Ada??

Assalamuaikum
hye2
korang dah tengok dah cite ni
lakonan sam n yana 2


review sikit la cite ni:

 * Suke lokasi cerita ni...korea 2...
*kelakar + seram konon sikit + romantis sebab tempat dia
* perlu mantapkan lg..xpela perfileman malaysia boleh...just support je
* tq awak belanja saya tgk wayang ni (out of topic) couple seat ag..hehe

jangan lagi!!

Assalamualaikum..
Ya Allah...aku tahu hati aku sunyi
aku tahu aku masih tiada sape2 lagi
yang mgisi ruang hati ku ni Ya Allah

Tetapi siapa aku untuk menghalang
rasa itu untuk hadir
aku tidak berdaya untuk cakap tidak
itu Ya Allah..

Aku punya rasa,aku punya hati
untuk dicintai dan ingin dicintai
tapi Ya Allah
aku minta kepada-Mu
kau simpankah la hati ku ni
untuk orang yang benar-benar layak..
aku boleh tunggu Ya Allah
sekiranya hati ini
untuk orang yang tepat
orang yanh Kau janjikan buatku
selamanya...
amin3x



Monday, 21 May 2012

Masa semakin mencemburui

Assalamualaikum
lama tak nampakkn
tu la pasal..
xde ape la nk share cume skarang ni
masa amat2 la suntuk
untuk Cik ayiesha
hanya dengan 2 jam setengah
paper untuk dijawab
penentu masa depan ku..
mudah-mudahaan lulus
exam
Lembaga Jururawat Malaysia
13 jun 2012..

Tuesday, 15 May 2012

korang memang enjoy la..

Assalamualaikum
 syiok dapat member2 yg entiase baik hati mcm diorang ni...
thks ea kt korang untuk suprise party ni...

kelakar kn diorang ni...haha

sedap kot..xsangka diorg wat ni semua

cik ayiesha n cik nolie

diorang yg sporting

me dan stwberry kek..heeee

i like it..fuhhhh...

happy birthday to me!

Assalamualaikum
hari in genap la umur aku 21thn
walaupun masih mentah..mentah ke..huhu
bnyk cabaran suka duka aku
tapi 2 semua aku anggap sebahagian dari hidup aku
dari pengalaman la aku dapat memperbaiki diri aku..
semoga selepas ini ku menemui kehidupan yang terus bahagia 
disamping orang-orang  yang sentiasa menyayangi aku..
amin..

Tuesday, 8 May 2012

Alhamdullilah for "Durian Runtuh'

Assalaualaikum.

Saya anak seorang peneroka FELDA
so, Alhamdullilh untuk durian runtuh yang
PM umumkan semalam..


Sunday, 6 May 2012

Cinta Buat Emelda Vs Cinta Buat Ayiesha

Assalamualaikum

Mungkin ada diantara korang-korang
peminat cerita 
CINTA BUAT EMELDA
ha..termasuk yang sorang ni.

cerita ni menarik walaupun adaptasi dari novel
sesiapa yang tengok cerita ni..
korang rasa boleh ke kita berkorban 
macam tu sekali..
mungkin ada tapi xramai
berkorban untuk diri sendiri pun susah 
apatah lagi untuk orang lain

tapi CINTA BUAT EMELDA
skrip ditulis oleh penulis skrip
tetapi CINTA BUAT AYIESHA 
penulis skripnya adalah ALLAH S.W.T
begitu juga anda semua.

antara ayat-ayat yang ingat time last-last cite 2:
(haha...sempat 2 nk berjiwang-jiwang)

Aku ada 2 mata tetapi aku tak mampu untuk melihat,
aku ada 2 tangan tetapi aku tak mampu untuk mencapai
Aku ada 2 kaki tetapi aku tak mampu untuk melangkah
tetapi aku ada 1 hati untuk terus mencintaimu

lebih kurang la ayatnye ni..hehe

Pictures of Beautiful Islands