Wednesday, 10 October 2012

jahitan manikku..

 Assalamualaikum

Korang ingat x dengan entry lama aku  INI
confirm xkan ingat dah dan aku pun nyaris2 lupa akan 2..
bila aku tengok gamba-gamba aku baru aku teringat yang aku ada 
janji ngan korang kalau aku ada jahit manik aku akan 
share dengan korang..so aku tunaikan janji aku 2..walaupun aku xjanji pun sebenarnya..wekk!..
hahaha...kidding dear...

minat?xkot...
maybe saja-saja
belajar mana?
xpnh belajar..hentam je..tiru design orang jek..
xminat dan hanya mencuba
dan sekarang aku dah pun pakai untuk beberapa event..hakhak
yang penting trust ur self..

Starting....

pergelangan tangan..



kain shifon terlalu soft...err...kesabaran penting

tadaaa....mula2 npk xcantik..seyes..down..!

senyum lebar2 lepas siap..hehe

sebenarnya aku tambah lagi ni..tp x sempat amek gmba..



cadang aku nak makan masa selama seminggu utuk siapkan jahit manik ni..
akan tetapi..orang yang jahit ni dapat siapkan lewat dr masa yang dijangka..
 aku ade 2 hari sebelum event yg aku nk pakai..
dan disebabkan percaya diri sendiri aku boleh siapkan 
dalam satu hari..
10am start-10.30pm finish
non stop (kecuali take 5 sekejap)
 pastuh ko tengok pinggang aku...


 jadi dapat la aku ke convocation aku dengan baju aku ni
mood happy la...
dah xnpk labuci2 aku..gown besau sangat
sebab 2 aku just buat area tangan dan bawah je..
kalau leher memang xkan nmpak la...
planning tuh sememangnya penting bg aku...wink!


selain tuh..boleh pakai g opis..cantik-cantik dipagi hari jer.. 
huhu..



nanti ada jahit lagi aku share lagi kan..

nak tempah??

jawapan : percayakah anda dengan saya?







































3 comments:

  1. comel dah tue...lepas nie beloeh amik upah jahit manik kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..insyaallah...kalau diberi peluang

      Delete
  2. wah..pandai jahit manik rupanya..
    saya ni kalau bab menjahit.... adeihhhhhhhhhhh~ -_-'

    ReplyDelete

Pictures of Beautiful Islands