Sunday, 28 April 2013

Kerinduan Aku :-)




Assalamualaikum....

Hari-hari aku akan online..
hari-hari aku jenguk blog..
hampir setiap minggu aku singgah blog-blog lain untuk baca entry
dari bloger2 lain..
tapi blog aku sendiri aku xsentuh pun..
bukan aku malas..tapi mood untuk menulis belum ade..ahh..dah la aisyah..

Aku banyak yang nk share ngan korang pasal perjalanan hidup aku...
Aku senyap bukan bermakna hidup aku sepi tanpa khabar...
Pernah aku menulis sepanjang alam (bohong)..konon nk post, sudahnya aku hanya simpan dalam draf..
tetiba semangat aku hilang..jatuh-jatuh tergolek....
Aku mencari kekuatan untuk terus hidup sebagai hamba Allah dimuka bumi..

Aku tahu aturan Allah cukup sempuran bagi aku..
Aku bersyukur atas setiap kurniaan yang Allah berikan pada aku...
ingat...Tak Semua apa yang kita nak Allah memberi, tapi Allah memberi ape yang kita perlu...

Entry aku akan bersambung....   



                  Aku yang terbaru..untuk tatapan kecintaan aku (korang la sapa lagi)

4 comments:

  1. biasalah tu kan, kdg2 penyakit M tu dtg menguasai diri. sama jugaklah ngan saya ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan su..tolong la pi jauh2 M ni....:-)

      Delete

Pictures of Beautiful Islands