Tuesday, 17 April 2012

"SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84"


Assalamualaikum..

Seruis n duarius mmg la sesgt Cik Ayiesha korang ni x pandai nk 
bersegmen2 ni..tp bak org ckp la dah cube sekali nk sekali lg..
ni kali ke dua aku join segmen2 ni sepanjang berblog
hurmm..syiok jgk..
jom  jela kite bersegmen
untung2 rezeki bpihak kt 
Cik Ayiesha..
ahaks!

En Zam berminat dalam mencari blog-blog untuk dimasukkan dalam senarai blog kegemarannye.

Kriteria-Kriteria:
Jangan bimbang tiade kriteria istimewa diperlukan
 Tidak kira anda blogger baru (mcm cik ayiesha ni hah)  atau lama, popular atau tidak, blog comey atau biasa2, blog serius atau santai


Di akhir segmen,beliau akan pilih 5 blog sebagai BLOG PILIHAN ZAMANI 84 & promosikannya secara esklusif selama seminggu bagi setiap sebuah blog di dalam satu entri STICKY POST . Selain itu, En Zam akan masukkan kelima2 buah blog itu dalam bloglist Zam sampai bila2!


Tarikh tutup:17~ 24 April 2012 
Jam: 11.59 malam.



19 comments:

  1. salam saya singgah melawat dari segmen same:D jemput singgah ke blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh:D

    ReplyDelete
  2. As salam...

    Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

    ReplyDelete
  3. dtg dri segmen same.... =D
    Singgahlah blog sy ye....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  4. da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

    ReplyDelete
  5. icumm dari segmen yg sama..jenguk2 dtg blog icumm ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Biarpun lewat, ku teruskan jua sesi menerjah^^

    *Sorry ayat copypaste je^^

    ReplyDelete
  7. hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!

    ReplyDelete
  8. weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

    btw, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  9. BW dari segmen yang sama.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini happy blogging..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  11. jalan-jalan BW dr segmen yg sama.. ;p

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  12. BW here dari segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  13. singgah sini dari segmen zamani. jemput ke blog saya ye?

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. join same jugak eh? slaam ukhwah :)

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan juga :)

    thanks sudi singgah.

    ReplyDelete
  16. Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme ^_^

    ReplyDelete
  17. salam singgah n follow dari segmen yg sama..
    jemput singgah n follow sekali ke blog ifa..=)

    ReplyDelete

Pictures of Beautiful Islands