Wednesday, 21 November 2012

Safi balqis produk baru lagi..yeyh!

Assalamualaikum...
 

Cinta hati keluar produk baru..
selalu dengar produk lain yang selalu keluar BB cream ni..
nak beli tapi masih menangguhkan dulu sebab memikirkan jenama lain..
akhirnya kesabaran aku selama ni terbalas jugak bila Safi Balqis dah pun megeluarkan 
produk terbaru ni iaitu BB cream dan juga disamping tu juga ade 2 lagi produk terbaru keluaran Safi Balqis ni iaitu Gel pengelupasan dan Losyen pelembap kawalan minyak...jangan ketinggalan dapatkan nya..aku confirm2 la akan gigih mencarinya,,sebab dah tengok watson or guardian area bangi/serdang  ni xjumpa lagi..mungkin masih baru...kalau dah beli n pakai aku akan share lg ok keberkesanan nya pulak


Photo: Dalam memastikan kulit tampil berseri serta cerah sempurna, ramai terpaksa mengambil masa yang lama menggunakan krim wajah berbeza untuk menutup cela, melembap dan menyamaratakan tona sebelum mengenakan solekan tanpa menyedari ia sebenarnya memudaratkan kulit. 
Penyelesaiannya? Gunakan Krim BB SPF30PA++ dengan Vitamin E SAFI Balqis Perfect 10 sebagai asas solekan untuk menyerlahkan penampilan, mencerah, melindungi juga memulihkan kulit dari dalam agar tampil sihat, berseri dan cerah sempurna.
BB CREAM
Photo: Wajah berminyak? Usah risau lagi dengan Losyen Pelembap Kawalan Minyak SPF15 SAFI Balqis Perfect 10 baru!
Dengan rumusan berasaskan air, ia bertindak membekalkan lebih lebih lembapan untuk kulit wajah sambil mengawal kulit daripada berminyak di samping menyamaratakan tona serta memperbaiki tekstur kulit. Formulasi Nano BioWhite & Q10 pula bertindak lebih efektif untuk mencerahkan kulit melalui 10 Tindakan Lengkap yang menjadikan kulit halus, mulus dan cerah sempurna bak duta SAFI Balqis kita :)
LOSYEN PELEMBAP KAWALAN MINYAK
Photo: Jangan picit bintik-bintik hitam tu! Gunakan Gel Pengelupasan SAFI Balqis Perfect 10 baru yang membantu menghilangkan bintik-bintik hitam dengan mudah, menjadikan pori-pori lebih kecil dan kulit terasa lebih halus apabila dibelai. Hanya urutkan gel pada muka dan leher selama 1-2 minit dalam gerakan memusing sehingga gel membentuk gumpalan keci kemudian bilas hingga bersih. Ia mudah, pantas dan tak sakit! Ucap hello pada kulit lebih halus dan mulus :)
GEL PENGELUPASAN      



















3 comments:

  1. safi balqis nie dh lame kan...tp kite x gna jenama nie...try cba tp xsesuai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama sgt dear..xpe pakai la yg sesuai dengan kulit..tp rata-rata cakap safi memang xde masalah dan sesuai dengan semua jenis kulit

      Delete
  2. saya pengguna safi mentimun tu. tapi pakai mase sekolah dulu je la. now dah tukar kpd everlynn sbb kulit jadi berminyak pakai produk safi. huhuhu

    ReplyDelete

Pictures of Beautiful Islands