Thursday, 21 June 2012

Segmen BEN ASHAARI dan Saya ..

BEN ASHAARI

ok..jom bersegmen
kalau yang simple-simple ni
memang angkat tangan laju-laju untuk join

En Ben Ashaari tanya:

blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ? 

ok..bagi Cik Ayiesha..aku ni suka cara penulisan yang simple tetapi mempunyai maksud tersendiri..
bukan setakat panjang tetapi...kosong..kosong..(lagu najwa latif timbul)..
blog tidak la terlalu "crowded" dengan macam-macam..bikin fening saya woo...ok 2 aje..





87 comments:

  1. yeahh..simple dah berisi kan =) sy join jugak

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #166

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  3. I like Ur statement senang kan straight forward!

    ReplyDelete
  4. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  5. hehe . same la sy suke blog yg simple je :D

    ReplyDelete
  6. saya join juga..done here
    http://fanomena.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. merayau dr segmen sama.. :)

    http://www.benashaari.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  9. Salam~ thanks sb dtg ziarah Zam td :))

    ReplyDelete
  10. kunjungan balas kt sini.. and follow skali.. jemput la follow nani balik.. slm kenal..

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan...singgah dari blog abg. ben =)

    ReplyDelete
  12. skodeng ayiesha ... haha done follow u

    ReplyDelete
  13. SALAM ZIARAH,TQ JENGUK KT BLOG SAYA...SAMA LA KITA PN X SKE BLOG YG CROWDED...

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. ieka dah golek-golek sini and follow

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal dear :)

    kan , kalau yg serabut sgt tu , cepat je nk tkn X :p

    ReplyDelete
  16. Que Achmad da join jugak.
    jom singgah blog Abe lagi yeee....

    http://www.queachmad.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  17. sy join jugak. XD

    http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    fllw sini :D

    ReplyDelete
  18. jalan2 sini n follow..
    dari segmen yg sama..
    http://kisahkitajer.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. simple is always the best.btw,ske blog yg xserabut mcm blog awk gak.hehe

    ReplyDelete
  20. hye awak..saya pun join jugak..meh la singgah~

    http://milopurple.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  21. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :p

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  22. Hai..sueMUNCET singgah sini..

    http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. simple is always the best.

    Salam singgah from http://haniz-eyecandy.blogspot.com
    Tak sempat nak join.. blogwalking je malam ni

    ReplyDelete
  25. hamboiiii ayiesha besakk yer cermin mata tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...kau hado?...melaram sekejap

      Delete
  26. salam kenal http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  27. sangat setuju dengan pendapat kamu...anis balas kunjungan ^_^

    ReplyDelete
  28. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  29. wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..lain org lain pendapat..bru dunia ni berseri..hahah

      Delete
  30. salam :) datang singgah sini :D

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama done follow....:)

    ReplyDelete
  32. setelah dianalisis dan berblog walking..ramai yang x suka ade lagu...ok secara rasmi..aku kan buang lagu dari ini blog...ekceli,i pun x suke...hahah...gedik sikit...

    ReplyDelete
  33. owh cmtu..ahahaha..blog guwa taubat ang x suka kut..hehe

    ReplyDelete
  34. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow #195,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  35. Salam kenal..
    Balas kunjungan.. Done follow awak #196 :)

    ReplyDelete
  36. Balas kunjungan tuan blog...sambil2 follow tambah kawan.

    ReplyDelete
  37. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  38. singgah dari segmen yg sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  39. singgah dari segmen sama :)

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  40. Salam dari segmen yang sama, singgah dan follow sekali ^_^
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  41. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  42. Hola!! Dari segmen sama done follow u..

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  43. Salam dan slmt bersegmen :)
    dtg baca blog kesukaan kamu :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  44. Salam.. blog tu mesti ringan kan kan .. heheh


    dari segmen yg sama.. tq follow n petak dah follow balik.. :)..
    http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

    ReplyDelete
  45. salam perkenalan..
    dr blog ben

    ReplyDelete
  46. hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

    ReplyDelete
  47. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  48. berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  49. singgah dr segmen sama... done follow :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  50. singgah dari segmen yg sama :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  51. datang dari segmen yang sama..
    done follow,hit me back k!..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  52. Salam..cp datang berkunjung.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  53. Chak!!!!!
    Datang dri segmen yang sama.....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies

    1. Jemput join segmen saya juga ye...
      http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

      Delete
  54. Dapat juga follow Cik Ayiesha akhirnya.

    ReplyDelete
  55. simple but nice... itu yg sy suka...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  56. Salam Ziarah ~ drop by via Ben Ashaari blog (i am the silent reader)..jemput singgah ke blog saya http://norafesa.blogspot.com

    i follow you..jom follow me juger ;)

    ReplyDelete

Pictures of Beautiful Islands