Thursday, 7 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

miss Z berceloteh

kalau bab segmen yang simple-simple ni
memang angakt tangan cepat-cepat nak join
memandangkan menepati syarat kelayakan
yang ditetapkan..heheh
my followers 141 (8 jun 2912 @ 12:35 pm)

tengok syarat-syarat ni mudahkan?

Syarat-syarat
- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik]
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini
- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
- Nyatakan bilangan follower anda
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang
- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)
- hantar link entri anda ke ruangan komen
  Link entri BUKAN link BLOG
  hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi

9 comments:

  1. singgah dan follow
    http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  3. salam,
    singgah sini jap dari segment yang sama.
    done follow awak
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com

    thank..

    ReplyDelete
  4. follow sini! :)

    ctrie.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/
    tumpang lalu ^_^

    ReplyDelete
  6. Hye , Farie singgah balik dari segmen yang sama .
    Thanks yea follow Farie , Farie pun dah follow kamu , 152 . =)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  7. Eiqa done follow back dari segmen yang sama..
    ^.^

    ReplyDelete

Pictures of Beautiful Islands