Monday, 1 July 2013

"Pinjam"

Assalamualaikum...

Maaf aku hulurkan sebab sejak dua menjak ni kurang cerita pasal aku..dan aku selalu pikirkan apelah entry aku untuk seterusnya..sungguh xbest kalau xupdate blog..ye,aku pun sendiri rasa yang aku xde buat ape pun sepanjang minggu ni..cuma aku rasa penat sedikit sebab mguruskan hal-hal yg bkaitan kolej aku...aku terpakse pergi nilai semata-mata nk mintak sijil bkaitan..sedangkan aku boleh mintak melalui emel je..tetapi disebbkan sistem down dan menyebabkan masalah internet kat kolej aku dulu..tpakse aku pergi sendiri ke nilai selamat la xjauh dari ni..ko doakan segala urusan aku cepat selesai...Ameen..

Tetiba masa kau bukak blog aku ni..aku terpandang followers aku...Alhamdullilah 300,terima kasih kat korang..aku bukan mengejar yang 3000 tu xsama sekali..aku nak even 3 je sekalipun aku xkisah,yang penting korang ada bsama aku..

Last weekend aku balik kampung pahang..kali ni x keseorangan...aku pinjam sepupu aku dr laki die..(ekceli,laki die pi kursus..dok rumah sorang bosan la kan...kalau x,xdenye nk ikut aku..heeee...sorry sepupu..orang ada lakikan...) rindu kat mak abah aku..macam lama sangat aku xbalik..yelah,sebb baru2 ni mak aku bnyak dtg kl..kalau cakap puas ke x..mmg xla kan..sebelu puasa ape lagi..request la macam2 nak makan..bukan aku tapi sepupu aku...orang baru kawen la kan..nak mkn 2 nk mkn ni..layan kan jela...ehem ade ape2 ke..ntah,aku pun xtahu...sama2 jela kite doakan semoga rezeki die ade...

P/s: Korang xsuka kan kalau entry xde gamba..macam aku jugak kalau bce blog orang..paling tidak 1 gamba mesti ada..wajib kot




Photo
Photo
Photo





3 comments:

  1. Gambar tu kemestian....betul ke tak BM aku nie...haishh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tol2..mcm setiap gmbar pasti ade cerita..bgitu la sebaliknya..xpe,sy fhm..btol bm awak 2..

      Delete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

Pictures of Beautiful Islands