Tuesday, 3 July 2012

Kesayanganku


Assalamualaikum

Kesayanganku
Setiap orang mesti ada benda or barang yang menjadi kesayangan dia
bila kita dah sayang tentu kita akan menjaga nya dengan baik kan..
even kalau orang nak pinjam pun kita was-was..
tapi ingat jangan sampai jadi kedekut pulak..
macam kalau kita pinjam barang orang
jaga macam harta kita sendiri
ini tak sebelum pinjam ok..lepas pinjam ntah jadi apa..
kali ni Cik Ayiesha nak share barang yg aku sayang
banyak sebenarnya tapi xkan la nak masuk kan semua pulak kan..
jom tengok ape dia 





 Dell Lappy:
Lappy ni aku sayang sangat sebab hadiah dari parent aku...suka sangat bila dapat ni..dah hampir setahun jugak la aku pakai lappy ni..Alhamudillah setakat ni lappy ni masih baik dibawah jagaan aku...


 Fujifilm Camera :
 Aku x heran orang ada DSLR ke apa..aku tetap bersyukur dengan apa yang aku ada..
camera itu pun hadiah dari my mom...untung nya aku..hadiah lagi..heheh..


Nokia 1101
ha..jangan terkezut..aku masih ada lagi fon ni..inilah fon yang aku yang mula-mula aku pakai..aku rasa start aku pakai fon masa 2 tingkatan 1 kot..kira-kira dah 8 or 9 tahun dah la handset tu..handset ni pemberian abang aku yang sulung sempena aku dapat 3A UPSR..haha..kalau 5A,mesti lg canngih kot...hadiah lagi...hehe..mesti korang tanya aku kan aku still pakai handset tu ke?..xla,sebenarnya aku ada handset lain..tapi fon 2 pemberian ex aku, so,bukan aku xsayang tapi untuk apa aku sayang kan..sedangkan pemiliknya pun xsayang aku...okey..cukup!..hahah

Red Wallet
hak ni memang kemana aku pergi aku usung..yela kan semua maklumat diri dalam tu..xbawak jadi indon la ko..hehe..dah lama aku pakai wallet ni..luar je nampak cantik..merah gitu...dalam nya hanya aku je tahu rupannya macam mana..kali ni sendiri beli..hahaha..

Pink Dairy Book
selain blog ni sebagai dairi online aku..aku ada juga buku dairi..kalau aku tulis semua dalam blog ni..meluat lak korang nak baca..so,dairy 2 la sebagai aku mluahkan rasa yang aku rasa xpatut untuk di publish..biasa la tu kan tak semua kita boleh kongsi bersama..dairy tu jaga la aku tulis impian-impian aku,apa2 reminder..so senang la nanti aku just refer itu dairy..jangan berani-berani bukak woo...bahaya..:-)

Pencil Case
ayo..ni pun sayang aa..yup, aku ada lah pencinta menulis..memang dari kecil aku suka menulis wat ever..aku akan menconteng..even sekarang aku dah x study ada je benda aku akan menulis..mugkin disebab itu kot tulisan aku cantik...wekkk...hahaha...ramai dah puji tulisan aku cantik dan kemas tapi aku wat bodo je...heheheh..

Frame Gambar
Gambar itu merujuk kenangan aku...walaupun sukar untuk dilihat,sebenarnya aku cinta kenangan-kenangan lama aku..suka,sedih semua menjadi moment indah bagi aku..kenangan itu la mendewasa dan mematangkan aku untuk hari-hari mendatang..yes!


ok itu la saja entry Cik Ayiesha kali ni..panjang jugak kan..ok la pada tak update langsung kan..

p/s: abaikan lampu tidur kuning 2..just perhiasan..sayang jugak 2..haha..romantik je tidur upsss...hehe










8 comments:

  1. whoaaa... i like this post!! :)

    cantik pink dairy tu..:)
    and the pencil case!!

    ReplyDelete
  2. hee.. ingt lmpu tu dpt hadiah jgk :)

    ReplyDelete
  3. diari kaler pink ! comel :))

    ReplyDelete
  4. SUKA PINK DIARI TU... MASA SEKOLAH DULU TULIS DIARI,SKANG TAK GI...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kalau diari time sekolah mesti x pernah abis kan guna..semua separuh jalan..hehe..mintak2 yg ni tahan..

      Delete

Pictures of Beautiful Islands