Thursday, 26 July 2012

Life ain't a fairytale by Teenager housemaid

Assalamualaikum

Hari ni mood excited sebab barang yang aku order
dah pun selamat sampai..terima kasih Miss M
Bagi yang follower Miss M 
mesti tahu pasal Zine dia ni kan..

Sesiapa yang belum kenal dan xtahu pasal zine ni 
boleh korang pergi ke blog Miss M, dan
kalau boleh baca setiap enrtry beliau
dan serba sedikit korang akan faham
disebalik Zine ni

To Miss M:
1) Good
2) Penulisan yang penuh makna
3) insyaallah untuk yang kedua akan lebih baik
^_^





Saja nak tunjuk yang dah zine ni sampai..haha

 Soalan untuk pembaca..


jawapan dari aku..

10 comments:

  1. ohhhh... ad tetengok yg ni... tp xde la tgok details sgt...

    ad tersirat ke..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurm..no komen..bila anda mengikutinya..mgkin anda tahu ape yg tersiratnya..

      Delete
  2. akak mmg tak penah tahu pun..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. so lepas ni..leh la ambil tahu..hehe

      Delete
  3. dya kurang faham..nk terjah miss m..

    ReplyDelete
  4. layout blog ni dah tukarlah.. baru perasan..:) hihi..

    wahhhh! ada buat review!
    thank you so much ayiesha! :D
    that answer makes me wanna do more and and tak nak berhenti menulis..:")
    thank u! :)

    ReplyDelete

Pictures of Beautiful Islands