Friday, 20 July 2012

SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012 /1433H



BEN ASHAARI
Assalamualaikum

Segmen Baru dr En Ben Ashaari

kenapa ada patut pilih Blog Cik Ayiesha:

"ok..jawapan simple dari aku..korang kenal aku..tak kan?..aku kenal korang?..xjugak kan
walaupun hanya dalam maya..walaupun kita x bertentang 4 mata..(tp yg pakai spek mata tu 6 mata la..ngeh..ngeh)..kita boleh jadi sahabat dan kawan..aku punya cerita...begitu jugak korang..
takdir dan jalan cerita kehidupan kita mempunyai kelainan..
setiap orang Allah dah tulis skripnya
dan diblog ni..."itulah cerita aku"..
yang dah ditentukan OlehNya.."

>Jom Join<

68 comments:

  1. ye ..saya berminat untuk bertukar link...tq selamt berpuasa...

    ReplyDelete
  2. ya.saya berminat.thanks

    http://craftynieya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  6. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA http://eimah2328.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ya sy bermint n dh follow awk =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  8. Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
    Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

    Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

    ReplyDelete
  9. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

    ReplyDelete
  10. JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

    Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012

    http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  11. dya setuju..
    follow sini..:D
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  12. YA! SAYA BERSETUJU DENGAN TAWARAN ANDA

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  13. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  14. ya... sy bersetuju... uy blgo dah tersenarai dlm blog i... TQ... jom joint GA i pulak...

    http://marqiscareno.blogspot.com/2012/07/suka-suki-give-away-ga.html

    ReplyDelete
  15. Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  16. dah follow sini, blog awak pun dah sya letak dalam blog list sya...harap awak pun begitu juga ye. Terima kasih! selamat Berpuasa

    http://ohsenyum.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Saya terima tawaran awak :) Dah letak link blog awak di sidebar. Check it out!! :D

    www.faqihahhusni.com

    ReplyDelete
  18. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  19. sy dh msukkan kamu dlm bloglist sy

    http://cikji.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. awak berminat tak tukar link dgn akak yang baru blajar buat blog ni?

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

    salam ramadhan

    ReplyDelete
  21. ya saya berminat tukar link. da ltk link awk da =)

    ReplyDelete
  22. ya saya berminat dengan tawaran anda,
    saya dah masukkan dalam list, follow kamu

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    nak hadiah dari dieya?

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

    ReplyDelete
  23. ya, saya setuju dengan tawaran awak :)

    ReplyDelete
  24. yes. lieya berminat. :)
    http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  25. sangat berminat :) * dah letak link awak di bloglist+follow
    >>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  26. YA SAYA SETUJU. dah update link blog awk kt bloglist sy. tq.

    ReplyDelete
  27. ya,saya berminat !
    awak kini berada dalam bloglist niera !

    ReplyDelete
  28. Ya , saya berminat . Dah letak dlm bloglist :) Selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  29. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.
    Dah masukkan blog anda ke bloglist.  jom terjah !

    http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  30. SALAM :)
    SAYA TERIMA PELAWAAN AYIESHASANI DENGAN HATI TERBUK :-) SALAM RAMADHAN :-) MAAF LEWAT REPLY..BUSY TADI..SELAMAT BERSEGMEN :)
    http://norafesa.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. SALAM RAMADHAN DARI PACIFIC ISLANDS
    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    YA, BTW blog awak dah masuk mylist…. thanks

    http://oursimplegarden.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  32. Selamat menyambut Ramadan al Mubarak,

    Ya, yangbaik berminat dengan tawaran anda. Maaf terlewat respon ;)

    Terima kasih

    ReplyDelete
  33. ye sy berminat dan dah masukkan blog awk dlm bloglist

    ReplyDelete
  34. berminat..sudah masukka anda ke dlm blog list

    ReplyDelete
  35. Ya, saya menerima tawaran anda dan masukkan dlm bloglist sy :)
    http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  36. yup... sy berminat dgn tawaran awak...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Salam Ramadhan.. :D

    ReplyDelete
  37. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    sy folo blog awk jugak :)

    ReplyDelete
  38. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  39. YA, SAYA BERMINAT SANGAT, hehehe.... Tq... Juga dari segmen yang sama... Dah polloe sini jugak

    http://www.queachmad.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  40. berminat.
    sila buat spot cek di sini ya
    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. datang dari jauh nak btukar 2 link ... tq

    http://putra08.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. yaya dah letak dalam bloglist ^^

    ReplyDelete
  43. ya sy berminat :) http://syaaazleen.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  44. Ya sy stuju dengan tawaran anda. =)

    ReplyDelete
  45. Ya.saya berminat dengan tawaran anda;')

    ReplyDelete
  46. ye :) saya berminat dengan tawaran anda :D

    ReplyDelete
  47. ye sy berminat...thanks dear..salam ramadhan

    ReplyDelete
  48. Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

    maaf lambat internet problem.. harap masih diterima
    salam ramadhan
    follow awak ye

    ReplyDelete
  49. ya sy berminat utk bertukar link dgn anda..sy dh masukkan link blog anda dkt bloglist sy

    ReplyDelete
  50. ya saya terima... jom tukar...

    http://marqiscareno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. tq! kamu dh ada dlm bloglist sy

    http://cikji.blogspot.com/

    ReplyDelete
  52. saya setuju <3 selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  53. Ya, berminat. Sudah update anda dalam list..

    ReplyDelete
  54. akhirnya..selesai jugak setakat ni..kalau ada mane2 yg x tersenarai bgtaw..tkat ade kesilpan teknikal..

    ReplyDelete
  55. hi
    anda berminat utk menukar link bersama saya??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    tq :))

    ReplyDelete
  56. SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    ReplyDelete
  57. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  58. yes. berminat. sudah letak link awk dalam list. cekidott ;p

    ReplyDelete
  59. ya saya berminat untuk bertukar link dengan anda,

    http://raffloves.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  60. done folo...;)
    Maaf, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
    Ummi jawap k..
    "Ya, saya berminat dengan tawaran anda"
    Terima kasih ye..
    http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
    Ummi nak tnye balik: Sudikah menukar link bersama ummi?TQ ye..

    ReplyDelete
  61. ya..saya terima tawaran anda..maaf baru dtg..harap masih diterima..nnt tgk link ada tak dlm bloglist ye :)

    ReplyDelete
  62. salam perkenalan..membalas kunjungan..saya dah masukkan blog awk dlm list saya..K :)

    ReplyDelete
  63. terima pelawaan
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  64. Thanks, emma dah letak dalam bloglist ^_^
    http://emmaeema.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  65. awak dlm bloglist sy.. :) boleh cek di ruang bloglist sy.. kalau xde pls inform..

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    p/s : sori lmbt balas kunjungan..

    ReplyDelete
  66. As Salam. Maaf lambat balas kunjungan. Saya baru msk office today. Ya, saya berminat dgn tawaran anda! Dan saya sudah follow kamu :)

    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  67. Maaf lambat tinggalkan jejak.
    Ya, saya berminat dengan tawaran anda.
    http://aidaakira.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  68. Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete

Pictures of Beautiful Islands