Wednesday, 11 July 2012

Surprise!..mak..


Assalamualaikum

Hari tu entry lepas Cik Ayiesha just wish 
Happy Birtday to my mom
kali ni...aku planning buat surprise party to my mom..
haha..aku pun xtaw sama ada mak aku tahu or x..

7/7
sebenarnya ni la tarikh birthday my mom
disebabkan hari itu mak aku pi KL
sebab sambut hari peneroka
so,aku n cousin cadang nk sambut malam tu
lepas mak ayah aku balik..
tunggu punya tunggu x sampai2 lagi..
so kitorang pun tidur la
xsedar sampai ke pagi
then esok nya tanya my mom..
dia sampai dalam jam 5 pagi..
dah nk subuh pun..

so aku just keep kek 2 dalam peti ais..
aku x taw la my mom ada buka x ice box 2 pagi 2
waalahualam..
aku rasa macam ada..
kalau ada
xkan x perasan kot...ngeh..ngeh..ngeh..

disebabkan my mom bru blik...so kitorang sarapan kt luar je..
dasar pemalas tol aku ni..hehehe...
masih xsempat nak celebrate lagi..balik je terus siap-siap
nak pergi kenduri..planning ditangguhkan lagi..

8/7 @ 3.30pm
lepas balik kenduri 2 la..dalam my mom sibuk layan cousin and kawan-kawan
aku keluar bersama kek..haha...my mom sangat-sangat la terkejut
she said xpernah lagi sepanjang 51 tahun sambut btday yg mcm ni..
kalah orang umur 15 tahun sambut btday party u..
hehehe
orang harap mak suka..dan ingat sampai bila-bila
sorry mak kek murah je..
nanti orang dah keje orang beli kek mahal ea..
secret recipe eah..
next year okey..









kek!!....nyam..nyam

selamat hari lahir...semoga panjang umur...sayang mak sangat-sangat

6 comments:

  1. bestnye... mesti mak awak senyum je kan dpt suprise kek ni. semoga happy selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..msti la..senyum sepanjang hari

      Delete
  2. salam..

    tempahan biskut raya dah bermula.. :)

    jom tengok..

    http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/07/tempahan-biskut-raya-kini-bermula.html

    ReplyDelete
  3. wahh hepi birthday mak cik!

    ReplyDelete

Pictures of Beautiful Islands